Dienstmededeling: van 04/04/20 tot en met 26/04/20 neem ik bevallingsverlof op :) Daarna neem ik mijn activiteiten deeltijds weer op, vanaf dan kan je me steeds contacteren voor workshops en schrijfwandelingen!

Kijk bij Themalessen voor de Thema's van 't Schrijf Kaffee!

De Schrijf Kaffees zijn ideaal voor wie fictie wil schrijven, of wie technieken zoekt voor autobiografisch schrijven. Maar ook wie blogt of non-fictie schrijft kan inspiratie en tips opdoen! En... je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen :)

Je kan nog steeds aansluiten bij losse Schrijf Kaffees! Wil je graag meedoen, maar komen de data niet uit? Stuur me een mailtje, dan kijken we samen wat mogelijk is: tschrijfkaffee@yahoo.com

Een Workshop of Lessenreeks Creatief Schrijven op Aanvraag:

Wil je samen met jouw vrienden, vriendinnen, of collega's een workshop rond een bepaald thema volgen, of een volledige lessenreeks? Dat kan! Een themales Schrijf Kaffee (twee uur schrijfplezier) gaat al door vanaf drie personen. Contacteer me dus gerust om een datum op maat af te spreken! Voor de Thema's van 't Schrijf Kaffee, kijk bij Themalessen.

Wil je mee op mini avontuur, schrijven en wandelen doorheen Leuven en omstreken? Kijk bij Schrijf Wandelingen!

Schrijf Kaffees Binnenkort:

Vanwege mijn bevallingsverlof en de corona maatregelen zijn er voorlopig geen nieuwe reksen gepland. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief (via het pop-up kadertje of door een mailtje te sturen naar tschrijfkaffee@yahoo.com) om op de hoogte gehouden te worden over nieuwe reeksen.

Schrijf Wandelingen

Op mini avontuur trekken, schrijven en wandelen doorheen Leuven en omstreken? Zowel in het Engels als in het Nederlands: kijk bij Schrijf Wandelingen of Writing Walks voor info en data!