Praktisch:

Dienstmededeling: van 04/04/20 tot en met 26/04/20 neem ik bevallingsverlof op :) Daarna neem ik mijn activiteiten deeltijds weer op, vanaf dan kan je me steeds contacteren voor workshops en schrijfwandelingen!

 

Meebrengen: cursusblok/schrift en schrijfgerief/lievelingspen

Bankrekening: BE21736055089903

Graag vooraf inschrijven, dmv overschrijving en een mailtje aan: tschrijfkaffee@yahoo.com Dankjewel! De prijzen staan bij de schrijf workshops en schrijf wandelingen zelf.

Ondernemersnummer: 0711.891.017

 

’t Schrijf Kaffee!

Schrijven leer je, door het te doèn!

Bij ‘t Schrijf Kaffee kom je, in een kleine groep, op een gezellige locatie, meer te weten over schrijftechnieken. We oefenen met name op fictie, wie blogt of ideeën en schrijftips zoekt kan echter ook bij 't Kaffee terecht! Je doet ervaring op en leert beter schrijven aan de hand van inspirerende oefeningen, feedback, en voorbeelden uit de literatuur.

Of je nu jong of oud, beginner of ervaren bent, een roman wil uitbrengen of inspiratie wil opdoen… of gewoon uit nieuwsgierigheid: hartelijk welkom in ‘t Schrijf Kaffee!

Je kan ervoor kiezen om volledige Schrijf Kaffee reeksen bij te wonen of om enkel die Kaffees bij te wonen waarvan het thema je interesseert of de datum je past: losse workshops, telkens van twee uur. 

Een Thema Schrijf Kaffee Workshop op Aanvraag volgen? Dat kan!

Een losse thema-workshop van twee uur (kijk bij Themalessen voor een lijst met thema's) gaat al door vanaf drie personen: contacteer me dus gerust als je je eigen groep wil samenstellen, dan bekijken we welke dagen en uren voor jullie passen. Je kan uiteraard ook aansluiten bij een bestaande groep - uren en dagen zijn bespreekbaar! 

Volg onze site voor nieuws en meer info! Voor meer info over de Thema's, kijk bij Themalessen!

Schrijf Wandelingen

Wil je graag een mini avontuur meemaken en meegaan op Schrijf Wandeling? Alle info hier!

Let op, op voorhand inschrijven is voor alle activiteiten noodzakelijk.

Wil je graag meedoen, maar komen de data of de uren niet uit? Contacteer me en samen kijken we wat mogelijk is: tschrijfkaffee@yahoo.com

Agenda:

Vanwege mijn bevallingsverlof en de corona maatregelen zijn er voorlopig geen nieuwe reksen gepland. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief (via het pop-up kadertje nieuwsbrief of door een mailtje te sturen naar tschrijfkaffee@yahoo.com) om op de hoogte gehouden te worden over nieuwe reeksen.

Voorwaarden Annuleringen:

Soms kunnen deelnemers niet naar de Kaffees komen: we hebben onze agenda's en levens vaak niet in de hand. Het is echter voor niemand leuk als deelnemers niet komen opdagen zonder op voorhand te verwittigen.

Daarom vraag ik je vriendelijk om:

-op voorhand via overschrijving te betalen volgens de aangeduide betaalmethode, met vermelding van je naam, de naam van de cursus/sen, en de datum/data van de cursus/sen waaraan je graag wil deelnemen.Je inschrijving is pas in orde nadat ik je inschrijvingsbedrag heb ontvangen.

-ten laatste 1 week op voorhand te laten weten, dat je niet kan komen: in dat geval is je annulering kosteloos en betaal ik je inschrijving terug.

Lukt het je door omstandigheden niet om 1 week op voorhand nota te geven van je annulering, dan is terugbetaling niet meer mogelijk. Wel kan je steeds een kennis, vriend, familielid of collega in jouw plaats laten deelnemen (leuk cadeautje voor die persoon!).

Dankjewel, en heel graag tot in 't Schrijf Kaffee!

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb